Mitä isänpäivälahjaksi?

Valitsimme viisi varmaa kirjavinkkiä isänpäivälahjaksi. Näistä voit huoletta poimia minkä tahansa ja isän lukunautinto on taattu. Kirjan mukana pienten lasten isälle voit antaa myös lukuaikaa rauhallisessa ympäristössä.

 1. Täällä Pohjantähden alla 1-3, Väinö Linna
  Väinö Linnan klassikkoteos ei juuri esittelyjä kaipaa, mutta kuuluu itsestäänselvästi jokaisen isän kirjahyllyyn. Itsenäisen Suomen 100-vuotisjuhlien vuoksi lahja on erityisen ajankohtainen.
 2. Vapauden risti, Ilkka Remes
  Ilkka Remeksen uusi trilleri sijoittuu ajankohtaisten yhteiskunnallisten järistysten pyörteisiin: turvapaikanhakijat, Venäjä, USA ja pieni Suomi. Varma valinta jännityksestä ja ajankohtaisista asioista kiinnostuneelle isälle.
 3. SE, Stephen King
  ”We all float down here…” Stephen Kingin SE on varmasti yksi toimivimmista koskaan kirjoitetuista kauhukirjoista. Uuden elokuvan myötä myös kirja on entistä ajankohtaisempi.
 4. Keisari Aarnio
  Jari Aarnion tapaus on täysin poikkeuksellinen Suomen rikoshistoriassa. Rikos- ja oikeustoimittajat Minna Passi ja Susanna Reinboth ovat kirjoittaneet kattavan kuvauksen siitä miten huumepoliisi Aarniosta tuli alamaailman johtohahmo.
 5. Vares: Kakolan kalpea, Reijo Mäki
  Jussi Vares, myrkytys, harhanäyt, karmaiseva rikos Turussa – uusi Vares on taattua Mäkeä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *